2013-02-22

kivitelezés GARANCIÁKKAL

Átláthatóság

Az építőipari költségvetés-készítő programok általánosságokban megfogalmazott sablontételeinek összeválogatása helyett a mi generálkivitelezési árajánlataink tükrözik az adott építési munka egyediségét, így bármely laikus megrendelő számára követhetővé válik a kivitelezés minden részfolyamata, kiolvasható az egyes részmunkák sorrendisége, látható a különféle műszaki tételek szükségszerűsége és azok pontos költsége.

Árképzés

Kivitelezési árajánlatunkban szereplő minden egyes költségvetési tételhez részletes egységár-elemzés tartozik, mely bekerülési áron tartalmazza az adott szakmunka-részhez szükséges anyagok megvásáro­landó mennyiségét és az építőanyag beszerzési árát, valamint a kapcsolódó szakipari munka idő­ráfordításának mértékét és költségét. A generálkivitelezéshez kapcsolódó generál-lebonyolítási mérnöki tevékenység díját, mint hozzáadott értéket, a költségösszesítőben külön soron, a tényleges bekerülési összköltség meghatározott százalékaként tüntetjük fel. Az általános építőipari gyakrolatól eltérően nálunk a megrendelő számára is hozzáférhetőek ezen önköltség-számítások.

Pénzügyi garancia

Egyetértünk mindazokkal, akik megrendelőként legfeljebb igazolni kívánják az elvégzendő építőipari kivitelezéshez szükséges anyagi források rendelkezésre állását, de a kivitelezőnek való előlegfizetést rizikósnak találják. Éppen ezért a generálkivitelezéseink pénzügyi teljesítése tekintetében egyedülálló megoldást kínálunk megrendelőink számára, így garantálva, hogy kizárólag a ténylegesen elkészült munkarészek után, és csakis az első osztályú kivitelezési minőségért fizessenek.

Kiszámíthatóság és megbízhatóság

Kivitelezéseinken nem találkozhat alkalmi munkavállalókkal. Cégünk állandó, szerződött szakiparos-szakkivitelező csapattal rendelkezik, saját építőipari gépparkkal dolgozunk, az egyes megrendelések teljesítéséhez e körből kötjük le a kivitelezéshez szükséges kapacitást. Korábbi megrendelőink írásos ajánlásai jelentik a garanciát arra, hogy Ön pontosan azt az építőipari szolgáltatást kapja, amire valóban szüksége van.

Személyes felelősség

Generálkivitelezéseink során nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az előkészítő tárgyalásoktól és a tervezéstől kezdődően egészen az átadás-átvételi eljárás lebonyolításáig, vagyis a munkavégzés teljes folyamata alatt cégünk részéről folyamatosan ugyanahhoz a személyes kapcsolattartóhoz fordulhat szakmai kérdéseivel, észrevételeivel. Felelős műszaki vezetőnk, projektmenedzserünk a nap bármely szakában készséggel áll a megrendelő rendelkezésére.

Forráskiegészítés

Amennyiben az Ön rendelkezésére álló anyagi forrás nem bizonyul elegendőnek az üzleti tervéhez kapcsolódó ingatlanátalakítási-, felújítási-, építési beruházás megvalósítására, pénzügyi finanszírozó partnerünkkel való együttműködés révén kiszámítható hitel-megoldás közvetítésében is segítségére leszünk. Likviditási problémáinak megoldását az építéshez kapcsolódó beruházási hitel, vagy akár projekthitelezés formájában is elősegíthetjük.