2013-02-22

Az Ön GENERÁLkivitelezŐ PARTNERE

A Ceucon Kft. generál-kivitelezőként van jelen az építőipari piacon, egyfajta kapocsként beruházó/megrendelő és a szakiparosok/anyagbeszállítók között. Elsősorban építőipari befejező szakipari munkák kivitelezésre koncentrálunk, fő tevékenységünket tehát építmény-korszerűsítési beruházások kivitelezése jelenti, de az előkészítő tervezéstől a belsőépítészeti tervezésen át az elkészült munkák használatba vételét lehetővé tevő költöztetési, vagy pipere-takarítási munkákig az építőipari kivitelezéshez kapcsolódó valamennyi tevé­kenységi kört lefedjük.

Felújítás, korszerűsítés, bővítés, átalakítás

Szinte mindenkinek vannak személyes tapasztalatai arról, hogy mennyi energiát emészt fel egy-egy lakásfelújítás, üzlethelyiség átalakítás, a megváltozott igények miatt szükségessé váló alaprajzi átalakítás részfeladatainak lebonyolítása:

  • mindenekelőtt a körültekintő építészeti- és belsőépítészeti tervezés,
  • a lehetséges műszaki megoldások felkutatása,
  • ezek költség-kalkulációja, hogy a legköltséghatékonyabb kivitelezési megoldást választhassák,
  • majd fellelni minden érintett szakiparban a megfelelő kivitelező szakembert,
  • összhangot teremteni azok munkájában,
  • nem beszélve a szükséges építőanyagoknak a kivitelezési ütemekhez igazodó beszerzéséről,
  • ráadásul folyamatosan azonnali válaszokat adni a kivitelezés során felmerülő, előre nem látható műszaki kérdésekre.


Miért kellene beruházóként – legyen Ön magánszemély, üzleti megrendelő, vagy intézmény-fenntartó – mindezen lebonyolítási feladatokat magára vállalnia, ha van lehetőség olyan generálkivitelező partnert megbízni, akinek gyakorlata és megfelelő háttérbázisa van az építőipari munkák komplex megszervezéséhez?

További előnyt jelent az Ön számára, hogy a kivitelezéshez kapcsolódó pénzügyi teljesítés tekintetében olyan egyedülálló megoldást kínálunk, mely garantálja a megrendelőnek, hogy csak az elkészült munkarészek után, és csak az első osztályú kivitelezési minőségért fizessen.